Kismama TB tanácsadás

Kedves érdeklődőnk!


Tájékoztatunk, hogy a kismama TB tanácsadási szolgáltatásunk 


jelenleg szünetel.


Köszönjük a megértésed.

Segítünk, hogy akár több tízezer forinttal magasabb ellátásban részesülhess!

Teljes körű TB tanácsadás kismamáknak táppénzzel, cseddel, gyeddel, gyessel, anyasági ellátásokkal kapcsolatban.

TB tanácsadás kismamáknak szolgáltatásunkkal abban segítünk Neked, hogy a lehető legkedvezőbb ellátásokban részesülhess a terhességed alatt, és gyermeked születése után is. Kismama TB tanácsadásunk keretein belül többek között megtudhatod, hogy:

  • adott esetben mikortól érdemes csedre menned,
  • felmondhat-e a munkáltatód CSED, GYED, GYES ideje alatt,
  • hogyan célszerű a munkaviszonyodat megszűntetni, hogy még jogosult légy a pénzbeli ellátásokra.
  • érdemes-e a szülési szabadságot a szülés előtt megkezdened,
  • több jogviszony esetén milyen ellátásokra vagy jogosult,
  • ha a határozott idejű jogviszonyod CSED vagy GYED alatt megszűnik, akkor kaphatod-e tovább az ellátást,
  • ha gyermeked születése után vállalkozni szeretnél, akkor mikortól és hogyan teheted ezt meg,
  • nappali tagozatos hallgatóként jogosult vagy-e CSED-re, GYED-re vagy GYES-re

Hogyan segít a kismama TB tanácsadás?

Minden nő életében az egyik legszebb dolog a babavárás időszaka, de sokszor elszorul a gyomrunk, mikor arra gondolunk, hogyan is fogunk megélni a gyermek születése után kapott ellátásokból. Sajnos amihez nem értünk, attól félünk, és szinte lelassítanánk az időt, nehogy véletlenül olyan lépést tegyünk, ami a jövőbeli ellátásainkra rossz hatással van. Sokszor csak pár nap jogviszony szükséges ahhoz, hogy valaki magasabb összegében kaphassa az ellátásokat, és ha nem fordulunk szakemberhez, akár havi 80.000-100.000 Ft-ot is bukhatunk egy-egy hibás döntés miatt, vagy csak azért, mert nem tudtunk jogainkról.

Bizonyára Neked sem mindegy, hogy a gyermekvárás és a gyermeknevelés első éveiben mekkora összegű CSED és GYED fog befolyni a családi költségvetésbe. Pedig, ha nem figyelsz, könnyen több tízezer forintnak inthetsz búcsút!

Sokszor csak pár napon múlik a magasabb ellátási összegre való jogosultság!

Ha Te is szeretnél a lehető legmagasabb ellátásban részesülni, próbáld ki kismama TB tanácsadási szolgáltatásunkat. A tájékozottság Téged is magabiztossá tesz!

Kismama TB tanácsadási szolgáltatásunkkal nemcsak magánszemélyek, hanem cégek és könyvelőirodák számára is állunk rendelkezésére. Akár egy vállalkozásnak, akár egy könyvelőcégnek számtalan bérügyi és TB jellegű kérdést kell megválaszolni a GYED-en, GYES-en lévő kismamái számára. Sok esetben ezek jelentős munkaidő ráfordítással járnak, ami egy zárási időszakban nagymértékben megnehezítheti a cég életét. Ilyen esetekben bízzon meg bennünket ezeknek a TB, bérszámfejtési és munkaügyi jellegű kérdéseknek a megválaszolásával! Mindemellett teljes körű bérszámfejtési és TB ügyintési szolgáltatással kínálunk megoldást céges ügyfeleink bérügyviteli problémáira.

Kitől érdemes kismama TB tanácsot kérned?


S
okszor hallani, hogyan zajlik a TB tanácsadás a kismamák között. Várandósan szinte mindenki rengeteg tb tanácsot kap az orvosi várótermekben idegen sorstársaitól, de sajnos alig akad köztük olyan, ami a valóságban is megállná a helyét. Ha valaki komolyan akarja venni ezt a témát, akkor el kell fogadnia, hogy soha nincs két egyforma eset, a TB tanácsadás másról szól.
A kismama TB tanácsadás régóta a szívügyünk, és a törvény adta kereteken belül mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ellátásod összegét magasabbra srófoljuk. Több mint 10 éve számfejtünk TB kifizetőhelyi ellátásokat, és rengeteg különböző esetben tudtunk sokkal jobb életkörülményeket biztosítani kismamáknak azzal, hogy megbeszéltük a babavárás elején a további teendőket.

A kismama TB tanácsadás keretein belül megnézünk minden lehetőséget, hogy jogosult legyél csed-re, gyedre, és ezeket minél magasabb összegben folyósítsák Neked. Ne habozz, mert érdemes még az első hónapokban átnézetni jogviszonyaid és jövedelmeid, hogy még időben tudjunk lépni a táppénzed, illetve a CSED és GYED minél magasabb összegű folyósításával kapcsolatban. Írd meg nekünk kérdésed az info@tbkozpont.hu e-mail címre, és TB tanácsadásunk keretében a Te problémádra is megoldást fogunk találni!


Az e-mailes tanácsadás előnye, hogy még otthonodból sem kell kimozdulnod, nincs időponthoz kötve, illetve külföldről és belföldről is elérhető. A TB tanácsadás díját pedig rendezheted banki átutalással, készpénzes banki befizetéssel vagy postai úton is.

Kismama TB tanácsadás ára

A kismama TB tanácsadás ára az adott eset összetettségétől, a konzultációk számától függően 20.000 és 40.000 Ft között mozog.

Pontos válaszhoz minden részletre szükségünk lesz, így az eset leírása után részletező kérdéssort küldünk, aminek visszaérkezése után történik meg a TB tanácsadás.

A TB tanácsadás díját kifizetheted banki átutalással, készpénzes befizetéssel a bankban, illetve postai úton. Az elkészített dokumentáció(ka)t csak az ellenérték számlánkon történő jóváírása után áll módunkban továbbítani a megrendelőinknek.

Segítünk, hogy akár több tízezer forinttal magasabb ellátásban részesülhess!