Kismama TB tanácsadás

Kedves érdeklődőnk!


 

Kismama TB tanácsadási szolgáltatásunk

 újból üzemel.Várjuk a megkereséseket!

Segítünk, hogy akár több tízezer forinttal magasabb ellátásban részesülhess!

Teljes körű TB tanácsadás kismamáknak táppénzzel, cseddel, gyeddel, gyessel, anyasági ellátásokkal kapcsolatban.

TB tanácsadás kismamáknak szolgáltatásunkkal abban segítünk Neked, hogy a lehető legkedvezőbb ellátásokban részesülhess a terhességed alatt, és gyermeked születése után is. Kismama TB tanácsadásunk keretein belül többek között megtudhatod, hogy:

  • adott esetben mikortól érdemes táppénzre menned,
  • felmondhat-e a munkáltatód CSED, GYED, GYES ideje alatt,
  • hogyan célszerű a munkaviszonyodat megszűntetni, hogy még jogosult légy a pénzbeli ellátásokra.
  • érdemes-e a szülési szabadságot a szülés előtt megkezdened,
  • több jogviszony esetén milyen ellátásokra vagy jogosult,
  • ha a határozott idejű jogviszonyod CSED vagy GYED alatt megszűnik, akkor kaphatod-e tovább az ellátást,
  • ha gyermeked születése után vállalkozni szeretnél, akkor mikortól és hogyan teheted ezt meg,
  • nappali tagozatos hallgatóként jogosult vagy-e CSED-re, GYED-re vagy GYES-re

Hogyan segít a kismama TB tanácsadás?

Minden nő életében az egyik legszebb dolog a babavárás időszaka, de sokszor elszorul a gyomrunk, mikor arra gondolunk, hogyan is fogunk megélni a gyermek születése után kapott ellátásokból. Sajnos amihez nem értünk, attól félünk, és szinte lelassítanánk az időt, nehogy véletlenül olyan lépést tegyünk, ami a jövőbeli ellátásainkra rossz hatással van. Sokszor csak pár nap jogviszony szükséges ahhoz, hogy valaki magasabb összegében kaphassa az ellátásokat, és ha nem fordulunk szakemberhez, akár havi 80.000-100.000 Ft-ot is bukhatunk egy-egy hibás döntés miatt, vagy csak azért, mert nem tudtunk jogainkról.

Bizonyára Neked sem mindegy, hogy a gyermekvárás és a gyermeknevelés első éveiben mekkora összegű CSED és GYED fog befolyni a családi költségvetésbe. Pedig, ha nem figyelsz, könnyen több tízezer forintnak inthetsz búcsút!

Sokszor csak pár napon múlik a magasabb ellátási összegre való jogosultság!

Ha Te is szeretnél a lehető legmagasabb ellátásban részesülni, próbáld ki kismama TB tanácsadási szolgáltatásunkat. A tájékozottság Téged is magabiztossá tesz!

Amennyiben szükség van rá, mi szívesen segítünk Neked az SZJA bevallás készítésében is, hiszen nem mindenkinek van ideje végig böngészni a jogszabályi előírásokat.

Kismama TB tanácsadási szolgáltatásunkkal nemcsak magánszemélyek, hanem cégek és könyvelőirodák számára is állunk rendelkezésére. Akár egy vállalkozásnak, akár egy könyvelőcégnek számtalan bérügyi és TB jellegű kérdést kell megválaszolni a GYED-en, GYES-en lévő kismamái számára. Sok esetben ezek jelentős munkaidő ráfordítással járnak, ami egy zárási időszakban nagymértékben megnehezítheti a cég életét. Ilyen esetekben bízzon meg bennünket ezeknek a TB, bérszámfejtési és munkaügyi jellegű kérdéseknek a megválaszolásával! Mindemellett teljes körű bérszámfejtési és TB ügyintési szolgáltatással kínálunk megoldást céges ügyfeleink bérügyviteli problémáira.

Kitől érdemes kismama TB tanácsot kérned?


S
okszor hallani, hogyan zajlik a TB tanácsadás a kismamák között. Várandósan szinte mindenki rengeteg tb tanácsot kap az orvosi várótermekben idegen sorstársaitól, de sajnos alig akad köztük olyan, ami a valóságban is megállná a helyét. Ha valaki komolyan akarja venni ezt a témát, akkor el kell fogadnia, hogy soha nincs két egyforma eset, a TB tanácsadás másról szól.
A kismama TB tanácsadás régóta a szívügyünk, és a törvény adta kereteken belül mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ellátásod összegét magasabbra srófoljuk. Több mint 8 éve számfejtünk TB kifizetőhelyi ellátásokat, és rengeteg különböző esetben tudtunk sokkal jobb életkörülményeket biztosítani kismamáknak azzal, hogy megbeszéltük a babavárás elején a további teendőket.

A kismama TB tanácsadás keretein belül megnézünk minden lehetőséget, hogy jogosult legyél csed-re, gyedre, és ezeket minél magasabb összegben folyósítsák Neked. Ne habozz, mert érdemes még az első hónapokban átnézetni jogviszonyaid és jövedelmeid, hogy még időben tudjunk lépni a táppénzed, illetve a CSED és GYED minél magasabb összegű folyósításával kapcsolatban. Írd meg nekünk kérdésed az info@tbkozpont.hu e-mail címre, és TB tanácsadásunk keretében a Te problémádra is megoldást fogunk találni!


Az e-mailes tanácsadás előnye, hogy még otthonodból sem kell kimozdulnod, nincs időponthoz kötve, illetve külföldről és belföldről is elérhető. A TB tanácsadás díját pedig rendezheted banki átutalással, készpénzes banki befizetéssel vagy postai úton is.

Kismama TB tanácsadás ára

A kismama TB tanácsadás ára az adott eset összetettségétől, a konzultációk számától függően 15.000 és 25.000 Ft között mozog.

Pontos válaszhoz minden részletre szükségünk lesz, így az eset leírása után részletező kérdéssort küldünk, aminek visszaérkezése után történik meg a TB tanácsadás.

A TB tanácsadás díját kifizetheted banki átutalással, készpénzes befizetéssel a bankban, illetve postai úton. Az elkészített dokumentáció(ka)t csak az ellenérték számlánkon történő jóváírása után áll módunkban továbbítani a megrendelőinknek.

Segítünk, hogy akár több tízezer forinttal magasabb ellátásban részesülhess!