RÓLUNK

Bérszámfejtés és TB ügyintézés - Mindent egy helyen, gyorsan és kényelmesen

... egy szakmát csak szívvel-lélekkel lehet profin csinálni, anélkül nincs értelme...

SULYÁN BERNADETT

Szakmai igazgató


Üdvözlöm! Sulyán Bernadett vagyok, a TBközpont.hu megálmodója. A társadalombiztosítás és bérszámfejtés rejtelmei már régóta foglalkoztatnak, ezért is választottam hivatásomnak ezt a gyönyörű szakmát.

Csapatommal együtt több mint 10 éves kifizetőhelyi gyakorlattal és különböző könyvelő cégeknél szerzett külsős szaktanácsadói tapasztalattal segítünk megkönnyíteni ügyfeleink bérszámfejtéssel és TB ügyintézéssel kapcsolatos problémáit.

Legyen szó akár egy szimpla társadalombiztosítási kérdés megválaszolásáról, akár egy vállalkozás komplett bérszámfejtésének a kiszervezéséről, üzleti partnereink mindig pontos és magas színvonalú szolgáltatásra számíthatnak.

Emlékszem, a férjem egyszer azt mondta, hogy amikor ezzel foglalkozom, olyankor látja rajtam, hogy igazán élek. Igaza volt. Azt gondolom, hogy egy szakmát csak szívvel-lélekkel lehet profin csinálni, anélkül nincs értelme. És ha valaki így tesz, azzal tudja igazán levenni üzleti partnerei válláról a bérszámfejtéssel kapcsolatos nehézségeket és feladatokat.

A TBközpont.hu bérszámfejtésre, TB ügyintézésre és tanácsadásra specializálódott szolgáltatásaival Önnek is örömmel segítünk abban, hogy mostantól a bevételszerző területeire tudjon koncentrálni, és ne a passzív területek emésszék fel pénzét és idejét. Foglalkozzon azzal Ön is, amihez ért, amiben örömét leli, és tegye láthatatlanná bérszámfejtéssel, Tb ügyintézéssel foglalkozó területeit.

Szervezze ki hozzánk bérszámfejtését és TB ügyintézését, és ezentúl nem az Ön vállalkozásának vagy könyvelőirodájának kell gondoskodnia a bérszámfejtők béréről és továbbképzéséről, vagy a bérprogram licenszdíjáról. Ezzel rengeteg időt, pénzt, és energiát takaríthat meg vállalkozásának.

Ha pedig magánszemélyként szeretne tanácsot kérni tőlünk, ne habozzon! Mi örömmel adunk szakértői segítséget bármilyen TB és bérügyi kérdéssel kapcsolatban. Kismama TB tanácsadási szolgáltatásunkkal már rengeteg kismamának segítettünk abban, hogy magasabb összegű pénzbeli ellátásban részesüljenek a gyermekük születése után.

Keressen fel bennünket, és Önnek is segítünk!